2015-12-07 15.40.00

Je wilt invulling geven aan je diepste wensen en verlangens in je werkende leven of in je nieuwe baan. Werken vanuit je hart, dat is wat je wilt. Alleen, je worstelt met een manier om deze diepste wensen en verlangens overzichtelijk uit te werken, zodat voor jou en anderen duidelijk is wat je te bieden hebt. En jij de mogelijkheid krijgt om invulling te geven aan deze wensen en verlangens! Als dit is waar jij tegenaan loopt, dan is de Business Model YOU! Training wat voor jou!

Business Model You (BMY) laat zien hoe je op een systematische manier aan de slag kunt met vragen als: Wat doe ik graag? Wat kan ik? Wat past bij mij? Welke waarde kan ik toevoegen voor een werkgever? En hoe kan ik mijzelf positioneren in deze arbeidsmarkt? Om je carrière een boost te geven is denken in toegevoegde waarde in plaats van vaardigheden van belang. Business Model YOU! kan je helpen je toegevoegde waarde te ontdekken!

Voor de werkvindersprijs van 160 euro inclusief btw maak jij in drie dagdelen je complete Business Model YOU!

Over Business Model YOU!  | http://businessmodelyou.com/

Knop-Meld-je-aan

 

 

Deel 1 – De Basis: Maak jouw Business Model YOU! canvas
In deze training wil ik je inspireren om op een andere manier te kijken naar je toegevoegde waarde in deze wereld en in de arbeidsmarkt. Want er zijn vele office managers, programmeurs en communicatiemedewerkers. Weet jij wat jou onderscheidt van anderen? Wat is jou grote kracht? Waar ligt je toegevoegde waarde voor een bedrijf? Tijdens de eerste bijeenkomst bespreken we de theorie achter het Business Model YOU! canvas en staan we je wensen en verlangens op het gebied van werk. Op basis daarvan vul jij je eigen canvas in zodat je toegevoegde waarde ook in één oogopslag duidelijk wordt voor anderen. We gaan aan de slag met de canvassen, interactief en met elkaar!

IMG-20151110-WA0003Deel 2 – Business Model YOU! – Maak verbinding met jouw toekomst!
Met behulp van het Business Model YOU! canvas uit deel 1 van deze workshopserie, kijken we vandaag naar de stappen die jij kunt zetten om jouw ideale Business Model YOU! ten uitvoer te brengen. Je leert je huidige model aan te sluiten op jouw toekomstige model.

Vragen hierbij zijn:

  • Wat heb jij nodig om invulling te geven aan je Business Model YOU! canvas?
  • Welke gedachten houden je tegen om invulling te geven aan je Business Model YOU!?
  • Welke acties zijn nodig om je canvas ten uitvoer te gaan brengen?

Door actief samen met de methode aan de slag te gaan, creëren we samen een stappenplan dat jij direct kunt gaan inzetten om je Business Model YOU! ten uitvoer te brengen.

Deel 3 – Business Model YOU! – Zet jouw carrière in de markt!
Vandaag kijken we samen naar welke middelen jij kunt inzetten om je doel te bereiken. Is het nodig om je Linkedin profiel aan te passen naar aanleiding van je Business Model YOU!? Wie weet is het een goed idee voor jou om jezelf inhoudelijk te gaan profileren of juist door middel van beelden jezelf te laten zien. En hoe houd je jezelf gemotiveerd om hiermee aan de slag te blijven? Wat heb jij daarvoor nodig?  Met andere woorden: jij maakt vandaag jouw eigen jobmarketing strategie; concreet en to-the-point.

Knop-Meld-je-aan

 

 

Reacties van deelnemers op deze training:

“Meer inzicht in eigen patronen en bruikbare feedback. Uitbreiding van mijn netwerk.”

“Het biedt mij inzicht, richting, een middel om mee verder te gaan.”

foto workshop BMY ESI