MarOb_0053

We hebben allemaal iets moois te bieden. Lange tijd heb ik mezelf afgevraagd: “Wat is mijn unieke kracht?”, “Wat wil ik nu echt?” en “Waar ben ik nu echt op mijn plek?. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel energie het kost om niet op je plek te zijn in je baan en hoe het is als je je eigen kracht niet tot bloei kunt laten komen in je eigen bedrijf of je baan. Totdat ik ontdekte dat als je doet wat je leuk vindt en wat je goed kunt, je dit vanzelf ook gaat uitstralen. Je wordt daarna vanzelf gevraagd dit talent in te zetten op een plek die bij jou past. En dat gun ik jou ook, werken vanuit je hart en vanuit je eigen kracht!

Wat ik het liefste doe is mensen openen zodat ze vanuit hun hart stappen kunnen gaan zetten en vanuit dit hart gaan werken. Ik stimuleer je graag om meer van binnenuit, vanuit je gevoel, te leven. Of dat nu de vindtocht is naar een andere baan, of het ontdekken van je kracht in je ondernemerschap.

Daarnaast ben ik een doener, houd ik ervan om dingen concreet te maken, handen en voeten te geven. Begeleiding bij mij is dus ook vooral doen, lekker aan de slag! Los hiervan staat de ideeënmachine in mijn hoofd bijna constant aan. Goede kans dat je met een aantal leuke ideeën die goed bij je passen naar huis gaat.

Ik ben gespecialiseerd in begeleiding van individuen met hooggevoeligheid. Omdat het leven je soms kan overweldigen en je last kan hebben van de vele prikkels om je heen. Omdat je graag wilt doen wat goed voelt voor jou. Je gevoeligheid is je kracht, ik help je graag deze kracht te ontdekken.

Werken met groepen vind ik heerlijk om te doen. Daarom organiseer ik een aantal keer per jaar de training Business Model YOU!.  Voor als jij het leuk vindt om je eigen kracht in een groep te ontdekken. Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe een workshop te geven over een van mijn favoriete onderwerpen: Netwerken. Alles wat ik anderen wil vertellen over netwerken komt terug in de workshop Netwerk jezelf naar werk!, die ik al meerdere malen voor het vacaturecafé Eindhoven  en De Broekriem mocht geven. Natuurlijk geef ik deze en andere trainingen ook in-company. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op!

Waarom de Werkvinderij?

Omdat deze naam op een middag tot me kwam, op de fiets onderweg naar een afspraak. Omdat jij werk wilt vinden en niet wilt zoeken. En ik geloof dat dat werk tot je kan komen als jij vanuit je hart en gevoel datgene doet dat bij je past. Natuurlijk verstuur je nog steeds je motivatiebrieven, heb je een goed cv en ben je actief in je netwerk, maar als je doet wat bij jou past van binnenuit, dan is dat wat je vertelt en wat je uitstraalt consistent en komt het werk dat je wilt doen vanzelf tot je. Of je nu ondernemer bent of werk wil vinden in loondienst.

Lid van de beroepsverenigingen:

  • HSP begeleidersnetwerk Nederland
  • NOLOC – vereniging voor loopbaanprofessionals. Registernummer: 6370

De volgende beroepsgerelateerde opleidingen heb ik met succes afgerond:

  • 2015 – HSP Begeleider bij Instituut EsZenzZ
  • 2015 – Bachelor Psychologie – Open Universiteit
  • 2010 – HBO Personeel & Arbeid – specialisme Loopbaanbebeleiding & Verzuimbegeleiding – Fontys Hogescholen

foto workshop BMY ESI 2

foto workshop BMY ESI 3