Je voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap, je voelt dat het tijd is voor wat anders. Alleen, hoe pak je dat aan? Waar begin je? En wat is “wat anders”? Je hoofd zit vol ideeën en je komt er vaak niet toe deze ideeën uit te voeren. Dit houdt je tegen om gewoon te gaan doen, in plaats van alleen maar te denken, waardoor je niet tot actie komt. Je weet wat je in huis hebt, maar je bent op zoek naar de weg om je talenten volledig te benutten en te laten zien. Graag ontdek ik samen met jou wat je nodig hebt om volledig tot bloei te komen.

Zelf weet ik hoe moeilijk het is om grenzen te stellen. En al helemaal als je meer dan gemiddeld last hebt van omgevingsgeluiden, licht of een drukke omgeving. Mochten dit thema’s zijn waar jij mee aan de slag wilt, kom dan kennismaken en we bespreken wat ik voor je kan doen!

Een individueel traject start met een gratis kennismaking, waarna je kunt beslissen of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. Daarna volgt een uitgebreide intake en gaan we samen aan de slag om doelen te bepalen en te kijken hoe je deze vervolgens kunt bereiken. Hoe lang een traject duurt bepaal jij.

 

 

“Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping”

(Aristoteles)

2005-08-04 14-16-18