Zet jezelf op de kaart en ontdek je plek in de wereld van verschil!

Kom op donderdagavond 9 mei naar Eindhoven en stap samen met Mariëlle in de Wereld van Verschil! Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht.

Jouw PersonalMap
Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen. PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf. In interpersoonlijke communicatie tussen mensen. En ook in teameffectiviteit voor de optimaliseringen van teams binnen organisaties en bedrijven. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van de ProfessionalMapping.

Tijdens de workshop leer je daarnaast:

  • Meer over je eigen stijl;
  • Het herkennen van andere stijlen;
  • De uiterste in de wereld van verschil kennen.

 


Gratis kennismakingsgesprek

Een individueel begeleidingstraject start bij mij altijd met een gratis kennismaking. Op maandagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur kun je bij mij komen kennismaken. Bel of mail me van te voren om een definitief tijdstip voor een kennismaking in te plannen! Mocht je niet kunnen op deze momenten, dan kunnen we natuurlijk kijken wat de mogelijkheden zijn om elkaar op een ander moment te ontmoeten.

Bel of mail me van te voren om een definitief tijdstip & de locatie vast te leggen!

telefoonnummer: 06-16 00 52 16
mailadres: marielle@dewerkvinderij.nl


Training Business Model YOU!

IMG-20151110-WA0007Op dit moment staan er geen nieuwe trainingen gepland. Ik werk aan de planning voor dit najaar. Meer informatie over de training vind je hier.

Knop-Meld-je-aan


De Werkvindtafel

Zodra hiervoor datums bekend zijn, komen ze op de website.